SIDER

lørdag, august 09, 2014

I WOULD LOVE TO WEAR

I WOULD LOVE TO WEAR
Indeholder affiliate links: 1. PROENZA SCHOULER Ps1 // 2. Céline Audrey solbriller // 3. Isabel Marant bobby sneakers // 4. Jane Kønig lovetag halskæde // 5. ASOS  kjole


Jeg føler virkelig mangel på items med ruskind i mit klædeskab i øjeblikket.  Så derfor har jeg kreeret en Polyvore collage med mit bud på, hvad jeg ville iføre mig en sommerdag i gymnasiet. Et klart craving outfit hvis der skulle indgå items med ruskind,  hvilket jeg er stor fan af. Den overstående Proenza Schouler taske er perfekt til studiebrug - størrelsen og de ellers fine detaljer gør den helt klart ud for et drømmekøb.

Jeg har efterhånden fablet så mange gange om disse Isabel Marant wegdes, at jeg snart lader mig selv investere i et par. De er både afslappede, men samtidig også elegante nok i sig selv. Jeg er i øvrigt faldet for de overstående Céline solbriller, som du nok allerede har fanget udfra collagen. Selvom de er et ellers klassisk par solbriller, så kan de alligevel fuldende et outfit med sine unikke detaljer. 

Du kan i øvrigt se, hvor alle items er fra ved blot at klikke på collagen eller de affiliate links ovenfor. Hvad drømmer I om at iføre jer i øjeblikket?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar